Workshops

je eigen pad bewandelen

Dwalen, kijken en schetsen aan zee of in het bos Vanaf 30,- p.p. incl. materialen. Locatie: Friesland of Noord-Holland

aanmelden
Workshop schetsen & tekenen in Friesland en Kop van Noord-Holland

Zie het leven als een spel en laat je meedrijven op de golven van het lot. In ons stressvolle bestaan is dat vaak moeilijk te realiseren. Een mooi begin is je opgeven voor een creatieve schets-wandelsessie aan zee of in het bos in Friesland of de Kop van Noord-Holland. Even weg uit de drukte en tijd voor jezelf.

Dwalen, kijken en schetsen!

Na een korte introductie gaan we op pad. We dwalen van gebaande paden af. Op een natuurlijke manier ga je kennismaken met diverse schets- en tekentechnieken, onderwerpkeuze en leer je je beelduitsnede te bepalen. Onderweg krijg je individuele schetsoefeningen/suggesties zodat je echt iets maakt dat bij jou past en van jou is. Door te schetsen/tekenen krijg je meer aandacht voor jezelf en je omgeving. Je zintuigen worden geprikkeld! Na afloop merk je dat dit een bijzondere ervaring is van in- en ontspanning. Een perfectie combinatie van gezond én creatief buiten bezig zijn.

Info Dwalen, kijken en schetsen aan zee of in het bos

Tijd: 2,5 uur
Plaats: (in nader overleg) aan zee of in het bos in Friesland of Kop van Noord-Holland
Materiaal: schets- en tekenmateriaal zijn aanwezig en inbegrepen
Je kunt kiezen uit een (vroege) ochtend- of middagsessie
Prijs: € 30,- p.p.

Interesse?

Je kunt je individueel opgeven of als groepje (maximaal 4 personen). De datum en definitieve locatie wordt in overleg vastgesteld. Incidenteel geef ik ook een sessie op open inschrijving. Kijk daarvoor de pagina Actueel.
Je kunt mij bereiken via het contactformulier, of mobiel op  06- 549 50 386.